Wo master - Gezondheid

Food Quality Management

De universitaire masterstudie Food Quality Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie.

Binnen de studie integreer je technologische en bedrijfskundige kennis om vraagstukken op het gebied van kwaliteit van voedsel en andere bederfelijke producten (zoals planten en bloemen) te kunnen beantwoorden. Je volgt vakken op het gebied van (voedsel)kwaliteit, bedrijfskunde en technologie (dier, plant of levensmiddelentechnologie). Na de studie kun je aan de slag als kwaliteitsdeskundige die zowel het productieproces als de voedselketen kan overzien.


Doorstuderen

Bekijk welke masteropleidingen studenten kozen na hun bachelor

Gebruik de tool

Deel deze pagina

Na deze studie

Je bent klaar met je studie maar hoe ziet de volgende stap er dan voor je uit?

Ga je aan het werk of studeer je door? Hieronder vind je informatie die je daarbij kan helpen. Opgelet: de impact van COVID-19 op de middellange termijn prognoses voor de arbeidsmarkt is hierin niet verwerkt.


Meest gekozen beroepen

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.

Een baan vinden...

Duurt gemiddeld 4 maanden. 49% krijgt een vast contract

Match tussen studie en beroep

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.

Startsalaris

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.

Gemiddelde werkweek

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.

Het aantal zelfstandigen

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.

We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.