Wo master - Gezondheid
De universitaire masterstudie Food Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie.
De studie is gericht op het toepassen van scheikundige, natuurkundige en microbiologische kennis voor de productie van levensmiddelen. Je verwerft kennis van de samenstelling, structuur en eigenschappen van grondstoffen, halffabrikaten en levensmiddelen. Je leert welke bewerkingen je kunt toepassen en welke veranderingen de producten ondergaan bij bewerking, opslag en vervoer.
Je bent klaar met je studie maar hoe ziet de volgende stap er dan voor je uit?
Ga je aan het werk of studeer je door? Hieronder vind je informatie die je daarbij kan helpen. Opgelet: de impact van COVID-19 op de middellange termijn prognoses voor de arbeidsmarkt is hierin niet verwerkt.
Deze indicatoren zijn verzameld nadat studenten 1,5 jaar afgestudeerd zijn. Deze indicatoren bieden inzicht in de werkgelegenheid, salarisontwikkeling en doorstroommogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. Om de informatie overzichtelijk te houden, worden de gegevens weergegeven op basis van rubrieken, waarbij meerdere verwante studies zijn samengenomen. De informatie helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze voor je carrière en geeft je een realistisch beeld van wat je kunt verwachten na je studie.
Chemisch ingenieurs | 33% |
Professoren en andere onderwijsgevenden in het hoger onderwijs | 13% |
Duurt gemiddeld 7 maanden. 37% krijgt een vast contract
86% vond een baan binnen het vakgebied van de studie
58% van de banen zijn op het niveau van de studie
Het startsalaris na deze studie ligt hoger dan het gemiddelde van alle Wo master opleidingen.
€ 2.990
Geschatte startsalaris na deze opleiding
€ 2.949
Geschat van alle Wo master opleidingen
Hoeveel uur afgestudeerden gemiddeld werken bij hun huidige baan.
38 uur
Gemeten 1,5 jaar na afstuderen
We hebben geen of niet voldoende betrouwbare informatie over dit onderdeel. Neem contact op met de instelling.